SMAS Specialistisch Medisch Adviesbureau voor Slachtoffers

(Basis) arts 

Zoals huisarts, verzekeringsarts, bedrijfsarts of als arts actief in een andere medisch specialisme 

Functie:

(Basis) arts 

Uren per week:

8 - 36 uur per week

Dit vragen wij van jou


  • Je bent een BIG-geregistreerde arts, zoals huisarts, verzekeringsarts, bedrijfsarts of als arts actief in een andere medisch specialisme zoals neurologie, orthopedie, KNO, oogheelkunde of chirurgie
  • Je hebt algemene kennis in alle deelgebieden van de geneeskunde
  • Je kunt uitstekend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk

Dit bieden wij jou


  • Een marktconform salaris
  • Een baan van 8 tot 36 uur, waarvan je minimaal de helft van de tijd aanwezig bent op ons kantoor in Hoogeveen
  • Een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is. Ons bedrijf groeit hard en heeft veel ambitie.

Jouw rol binnen ons bedrijf

Kom je in dienst als arts of medisch adviseur bij SMAS dan beloven we je een uitdagende en afwisselende functie. Vanuit verschillende opdrachtgevers ontvangen wij medische adviesaanvragen. Het is aan jou om samen met je collega’s de aanvraag te lezen en de juiste specialist hieraan toe te wijzen. Past het advies goed bij jouw kennis dan schrijf je het medisch advies zelf. Je deinst er dan niet voor terug om het dossier door te spitten, feiten te analyseren, de vragen van de belangenbehartigers goed te beantwoorden en duidelijk je bevindingen te delen. In klare taal, zodat de opdrachtgever weet waar hij aan toe is en er direct mee verder kan.

Past het advies niet bij jou of zit je agenda vol? Dan geef je het secretariaat opdracht om het dossier uit te besteden aan een van je collega’s, iemand die gespecialiseerde kennis heeft op het terrein van het letsel van het slachtoffer (de medisch adviseur blijft in zijn adviezen binnen de grenzen van zijn deskundigheid). Heeft deze medische specialist het advies eenmaal geschreven dan kán het zijn dat deze nog vragen heeft of graag wil je nog even meekijkt in zijn of haar advies. Het secretariaat komt deze gevallen graag aan je voorleggen.

Wij zijn SMAS. Aangenaam.


SMAS is een Specialistisch Medisch Adviesbureau voor Slachtoffers. Ons team bestaat uit 7 collega’s (waarvan 4 secretaresses) en ruim 60 gespecialiseerde artsen die voor ons werken op ZZP basis. Aan de ene kant een kleine club, aan de andere kant hebben we een grote medische achterban waar we gebruik van kunnen maken. Gezamenlijk zetten we ons continu in voor een eerlijk proces voor slachtoffers van letselschade, medische aansprakelijkheid en beroepsziekten. Dit doen wij door goed onderbouwde adviezen uit te brengen. In duidelijke taal, transparant en objectief. Zodat de belangenbehartigers er direct mee aan de slag kunnen. Dat is wat we doen. Dat is waar we voor staan.

Ben jij dé persoon die wij zoeken? Reageer dan snel en we gaan graag verder met je in gesprek!